







ADEA 2021 HIGH-LEVEL POLICY DIALOGUE FORUM

"Rethinking the role of Skills Development in future work and lifelong learning, in light of digitalization and 4IR"

Thursday, 8th July 2021 – 12:00pm to 2:30pm GMT ZOOM VIDEOCONFERENCE

Registration link: https://bit.ly/3pXJPok

DRAFT AGENDA

Time	Description	Speaker(s)
Moderator: TBC		
12:00 – 12:05 (5 min)	Welcome Remarks and introduction of the meeting	Moderator
12:05 – 12:25 (20 min)	Opening Remarks	AfDB Senior RepresentativeGuest of Honor
12:25 – 13:10 (45 min)	Moderated panel discussion	 Minister, Country A Minister, Country B Partner 1, Private sector Partner 2, CSO Partner 3, DP
13:10 – 14:10 (60 min)	Breakout sessions: 1. Relevance – Unlocking the potential of the African skilled workforce with relevant TVSD 2. Quality – Unleashing the power of educational technology (EdTech) in TVSD	* Proposed co-lead: GIZ * Proposed co-lead: WBG
	3. Access – Reaching out to vulnerable groups	* Proposed co-lead: UNICEF/Generation unlimited

14:10 – 14:25 (15 min)	Reporting back and conclusion	Rapporteur Session 1Rapporteur Session 2Rapporteur Session 3
14:25 – 14:30 (5 min)	Closing remarks	TBC

